Hirdetés

Mészáros öltözteti a kéziseket is

Mészáros öltözteti a kéziseket is

2018. augusztus 30. - 22:12

 

Egyelőre csak a formaruhát és a melegítőt szállítják, a következő szezontól viszont már a mezeket is - irta a hvg.hu.

Hirdetés

A Telekom Veszprém vezetője, Csík Zoltán a Sport TV Heti helyzet című műsorában beszélt arról, hogy tulajdonosi döntés alapján változik a csapat ruházatának szállítója.

Csík azt mondta, a Mészáros Lőrinc többségi tulajdonába tartozó Magyar Sportmárka Zrt. márkája már most is öltözteti a veszprémi együttest: egyelőre a formaruhát és a gálamelegítőjét biztosítja.

Az együttes mezeit jelenleg a dán Hummel biztosítja – az Origo úgy tudja, hogy még erre a szezonra van a felek között szerződés –, a következő szezontól azonban már a pályán is 2Rule-ban szerepelnek majd Nagy Lászlóék.

A 2Rule páratlan sikereket tudhat magáénak mindössze néhány hónappal azután, hogy létrejött a mögötte álló cég. Máris három NB I.-es és egy NB III.-asfocicsapatot öltöztet, a közmédia sportcsatornájának műsorvezetői pedig a logójával ellátott kitűzőt hordanak. Azzal, hogy a Telekom Veszprémhez is bejutottak, az ország legeredményesebb kézilabdacsapatának mezszállítói lesznek.

Nem olyan meglepő, hogy a veszprémiek is 2Rule-ra váltanak: a sportklubot működtető gazdasági társaságban, a Veszprém Handball Team Kft.-ben tavaly szerzett többségi részesedést Mészáros Lőrinc üzlettársának, Szíjj Lászlónak a cége, a Duna Aszfalt Kft.


 
Hirdetés

Friss hozzászólások