Hirdetés

Meg is van a korrupciós botrányban megbukó Völner utódja

Meg is van a korrupciós botrányban megbukó Völner utódja

2021. december 10. - 13:06
0 komment

 

Répássy Róbert lett az új igazságügyi államtitkár.

Facebook fotó

Hirdetés

"Isten hozta újra az Igazságügyi Minisztériumban, Államtitkár úr! Áder János, köztársasági elnök 2021. december 11-i hatállyal az Igazságügyi Minisztérium államtitkárává nevezte ki dr. Répássy Róbertet. Üdv újra a fedélzeten!" - jelentette be emelkedetten Varga Judit igazságügyminiszter, hogy meg is van a korrupciós botrányban megbukó államtitkárának az utódja.

Völner Pált, aki csak államtitkári tisztségétől köszönt el, de a Fideszt a kétharmadhoz segítő parlamenti mandátumát megőrizte, vesztegetéssel gyanúsítja a Legfőbb Ügyészség. A botrány miatt tegnap az egységes ellenzék bűnügyi helyszínné nyilvánította az Igazságügyi Minisztérium épületét.

Utódja, Répássy Róbert 2015-ig már betöltötte az államtitkári posztot a minisztériumban. Tevékenységéről 2018-ban azt írta az Átlátszó, hogy ügyvédi irodája havi 787 ezer forintért dolgozott a kormányzati szervnek. Ezen kívül 3-3 millió forintért segített az államnak a volt Malév-székház valamint az Andrássy út 70-ben található épületek adásvételénél.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások