Hirdetés

Még egy helyi fideszesnek is sok volt a sümegi érettségi-botrány, kilép a szervezetből

Még egy helyi fideszesnek is sok volt a sümegi érettségi-botrány, kilép a szervezetből

2021. április 14. - 00:57
0 komment

 

Pető Zoltán a sümegi Fidesz alapszervezetének tagja volt, ám a hetekben nyilvánosságra kerülő botrányt már nem bírta gyomorral.

Stock photo

Hirdetés

A Sümegi Szó városi hírlap tette közzé Pető közleményét, ahol a hitevesztett volt városi képviselő és bizottsági tag lemondott tisztségéről. Előző héten mi is beszámoltunk a sümegi érettségi botrányról, Pető szerint a helyi Fidesz reakciója méltatlan, az emberek hite pedig elveszett. Mint mondja, „jobboldali gondolkodású, keresztény hitvallású ember elhatárolódom minden ilyen cselekedettől és elítélek mindenkit, aki hamis érettségivel és csalással jutott vagy jut előnyhöz. Ezt az én gyomrom nem veszi be és én nem is kívánok ehhez tovább, akár hallgatással asszisztálni.”

Közleményében végezetül azt is hozzáteszi, „ez a nagyon rövidlátó és erkölcsileg vállalhatatlan érettségi-ügy magával fogja rántani Fenyvesi Zoltán képviselő urat is és még ki tudja, kit. A Veszprém megyei városok jobboldali, igaz és őszinte polgármesterei sorban határolódnak el a Végh Lászlótól és az általa fenntartott állapottól.”

Tags: 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások