Hirdetés

Márki-Zay Péter nyílt levelet írt a Fidesznek, hogy ne szavazzák meg a homofób törvényt

Márki-Zay Péter nyílt levelet írt a Fidesznek, hogy ne szavazzák meg a homofób törvényt

2021. június 15. - 13:34
0 komment

 

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje nem az egyik ellenzéki pártot, hanem a Fideszt szólította meg.

Facebook fotó

Hirdetés

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje délelőtt nyílt levélben szólította meg a Fidesz-KDNP képviselőit. Mint ismert, ma szavaz az Országgyűlés a pedofíliát a homoszexualitással összemosó törvényről, amelyet a kormány orosz mintára fogalmazott meg. Hódmezővásárhely polgármestere szemben a Momentummal nem egy ellenzéki pártot, hanem a törvényt kiötlő kormány pártjainak képviselőit szólította föl arra, ne szavazzák meg a törvényt.

Márki-Zay Péter Facebook posztjában a fideszeseket "Szájer-párti" politikusokként szólította meg, majd levelét azzal kezdte, hogy a törvény szándékosan mossa össze a homoszexualitást és a pedofíliát, "ahogy gyűlöletkampányaikban Önök és szatelit-pártjuk szándékosan összekeveri és egybemossa a cigányságot és a bűnözést, a migrációt és az iszlamista terrorizmust, a zsidóságot és a pénzügyi spekulációt".

A bejegyzésében a miniszterelnök-jelölt felszólította a parlamenti képviselőket, az 1990-es fideszes szlogenre utalva: "Hallgassanak a szívükre és mondjanak nemet a kisebbségek kirekesztésére, a melegek elleni gyűlöletkampányra, valamint a homoszexualitás és a pedofília összemosására". Emlékeztette őket arra is, hogy "mielőtt megnyomnák a szavazógombot, gondoljanak arra, hogyan tudnának elszámolni lelkiismeretükkel, ha kedvenc kormányfőjük fiáról kiderülne, hogy ő is meleg".

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások