Hirdetés

Márki-Zay: Orbánnak van egy tízezres, halottakból álló hadserege. Levélszavazó zombik

Márki-Zay: Orbánnak van egy tízezres, halottakból álló hadserege. Levélszavazó zombik

2022. február 16. - 07:00
0 komment

 

A miniszterelnök-jelölt Hadházy Ákos nyomozására utalt bejegyzésében.

unsplash.com

Hirdetés

"A választási kampány egyre jobban hasonlít egy rémmesére. A Fidesz nem csak gonosz, kapzsi és hazug, de most kiderült, hogy Orbánnak van egy tízezres, halottakból álló hadserege. Levélszavazó zombik. Az Éjkirály velük akarja megtartani a hatalmát. Meg kell akadályoznunk!" - írta bejegyzésében az Egységben Magyarországért szövetség miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay Péter Hadházy Ákos oknyomozására reagált a Facebookon. A független országgyűlési képviselő ugyanis a Nemzeti Választási Iroda adatait elemezte. 3085 "elhunyt határon túli honfitársunkat jelentettek ki a szavazásra jogosultak közül" 2012 és 2021 között, amelyet azonban Hadházy Ákos kevesellt. "Ha tudjuk azt, hogy Magyarországon évente 1000 főből 13-15 ember hal meg, akkor könnyen kiszámolható, hogy a határon túli regisztrált választók közül négy év alatt elhunytak száma minimum 20 ezer körül lehet. Ehhez képest csak 3000 honfitársunkat törölték a nyilvántartásból" - fejtegette a független képviselő.

Hadházy Ákos felhívta a figyelmet posztjában arra is, hogy kiélezett helyzetben pár ezer szavazat is döntő lehet, ezért is fontosak ezek a számok.

Via 24.hu


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások