Hirdetés

Márki-Zay hazai pályán győzte le Orbánt a Facebookon

Márki-Zay hazai pályán győzte le Orbánt a Facebookon

2022. február 07. - 07:00
0 komment

 

Orbán Viktor posztjánál népszerűbb lett Márki-Zay odaírt kommentje.

Facebook fotó

Hirdetés

A Telex heti Facebook bajnokságának összesített eredménye nem hozott meglepetést, a háttérben azonban sok figyelemre méltó fordulat bújik meg. A hetet ismét Orbán Viktor zárta az élen, akinek ismét nyomába lépett Márki-Zay Péter. A két miniszterelnök-jelölt egymással csatázik. Erre a megnevezésre külön is kitér a portál, mondván Orbán Viktor miniszterelnök-jelölti elnevezése az "a kampány legmegalázóbb oltása", mert most az ellenzéki reklámplakátokon ezt teszik.

A vitával kapcsolatban történt az egyik legfontosabb esemény a politikusok Facebook-csatájában. Történt ugyanis, hogy Orbánt Spanyolországban járva újságírók hada várta, amelyről posztot azzal a kommenttel tett közzé a miniszterelnök(-jelölt), hogy "Van kérdés?". Márki-Zay Péter kommentben le is ütötte a labdát azzal, hogy "nekem lenne pár", amellyel a hárított vitafelkérésre utalt. Végeredményben MZP kommentjére több lájk érkezett, mint Orbánéra, ezzel tehát hazai pályán verte meg Márki-Zay őt.

Szintén új fejlemény a héten, hogy a fideszes politikusok posztjai egyvalamiben kimagaslottak a mezőnyből. Mégpedig abban, hogy az ő posztjaik kapták meg leginkább az úgynevezett nevetős szmájlit, amely általában negatív visszajelzés, komoly posztokra nem adekvát reakció. Ezek szerint az ellenzéki felhasználók aktívan megjelentek a kormánypártiak Facebook posztjai alatt.

További fontos adat, hogy bár a fideszes propaganda azzal támadja Márki-Zay-t, hogy az elmúlt hetekben 50 milliót költött Facebook hirdetésre, és ezt elsősorban a Megafon Központon keresztül teszi, éppen ez a Megafon Központ csak egy hét alatt költött el majdnem ennyit.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások