Hirdetés

Máris elindult az előválasztási harc Zuglóban

Máris elindult az előválasztási harc Zuglóban

2021. február 19. - 09:04
0 komment

 

Tóth Csaba, a zuglói MSZP-s képviselő egy fideszes tartalommal támadta Hadházyt.

Facebook fotó

Hirdetés

Hadházy Ákos hétfőn jelentette be Fekete-Győr Andrással közösen, hogy Zuglóban, azaz Budapest 8-as választókörzetében Momentum színekben indul az előválasztáson. A kerületnek jelenleg is ellenzéki képviselője van Tóth Csaba személyében, aki sokak által rettegett politikusa a városrésznek.

Várható volt a nagy csata, de meglepő, hogy máris kezdetét vette. Tóth Csaba ugyanis már a bejelentés után pár nappal, azaz tegnap egy olyan videót osztott meg Facebook oldalán, amiben a Fidesz támadja Hadházyt. A videó kommentjének csak annyit írt az MSZP-s politikus, hogy "No comment!!!".

A konkrét videóban egyébként Ludas fideszes polgármestere reagált Hadházy azon bejegyzésére, amelyben egy ludasi beruházást kritizált. A független országgyűlési képviselő a Facebookon Tóth Csaba posztja alatt kommentben válaszolt az MSZP-s politikusnak: "Végtelenül szomorú, ha Tóth képviselő úr – csak hogy engem támadjon – felelős ellenzéki magatartásnak gondolja védelmébe venni ezeket a túlárazott, csaló közbeszerzésekkel intézett beruházásokat! Ezek a „piacok” mind egy fideszes képviselő, Szabó Zsolt körzetében találhatóak. Ő az, akinek egy banki kivonat tanúsága szerint milliárdos vagyona van egy belize-i számlán. A „piacokra” megítélt EU-s pénzeket is szervezetten csalják el, ez már nem csak nekem tűnt fel:Ludas – amelynek polgármestere a videón beszél –, azért is fontos, mert a polgármester asszony jegyzőkönyvezett közgyűlésen beszélt arról: Szabó Zsolt presszionálta őket, hogy az EU-s projekteket intéző központi cégbe lépjenek be."

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások