Hirdetés

Már fideszes jelentett fel fideszest Keszthelyen

Már fideszes jelentett fel fideszest Keszthelyen

2021. március 02. - 13:19
0 komment

 

A helyi ellenzéket követve a jelenlegi fideszes polgármester is feljelentést tett elődje ügyei miatt.

24.hu / olvasói kép

Hirdetés

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) és a magyar rendőrség három uniós projekt miatt vizsgálódik Keszthelyen, miután a helyi ellenzék értesítette a hivatalt, és feljelentést tett. Ezt követően Nagy Bálint, a város jelenlegi fideszes polgármestere is feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A helyi óvoda, a városi strand, továbbá a Reischl sörház felújításának beruházásait vizsgálják, amelyek összességében másfél milliárd forint értékűek.

Az előző fideszes polgármester, Ruzsics Ferenc és a város képviselőtestülete az InvestMondi-System Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t választotta a beruházások megvalósítására. A cég azonban messze túllépte a határidőket. A sörház felújítását például 2020 végére ígérték, de az még - legalább is látszólag - el sem kezdődött. Az óvoda szerkezete ugyan elkészült, de az épület még nincs befejezve, a városi strandon pedig mintha mi se történt volna.

Az InvestMondi-System cég ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy a sörház szerződését módosították, és a módosított szerződéshez mérten megfelelően haladnak a munkákkal. Igaz, azt nem tudta megmondani, hogy az új határidő micsoda. A késlekedés pontos okait nem volt hajlandó a nyilvánossággal megosztani. A strandról azt állította, hogy már elkezdődött a bontás, az óvodáról pedig egyeztet a várossal. A város jelenlegi polgármestere, Nagy Bálint február közepén azt állította, hogy az utóbbi két projektet illetően sikerült megállapodásra jutniuk.

Via 444

Tags: 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások