Hirdetés

Lemondott európai parlamenti mandátumáról Szájer József

Lemondott európai parlamenti mandátumáról Szájer József

2020. november 29. - 11:21
0 komment

 

Lelki terhekre hivatkozik, de a kormányt továbbra is támogatja.

Forrás: szajer.fidesz-eu.hu

Hirdetés

Egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számomra, márpedig akik a küzdőtéren vannak, azoknak harcrakész állapotban kell lenniük – ezekkel a szavakkal jelentette be lemondását Szájer József, a kormánypártok európai parlamenti képviselője a Magyar Hírlapnak eljuttatott közleményében.

Mint írta a lap, Szájer már be is nyújtotta a lemondását David Sassoli európai parlamenti elnöknél az európai parlamenti képviselői tisztségéről. A lemondás 2020. december 31-vel hatályos. Azért azt a politikus hangsúlyozta: „Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.”

Hozzátette, harminc éve szolgálja Magyarországot hivatásos politikusként, ennek túlnyomó részében az európai terepen dolgozott, feladatait igyekezett lelkiismeretesen ellátni, a magyar emberek érdekeit képviselni. A jövőben a gyakorlati politikusi tevékenység helyett a távlatosabb, szellemi területen kíván folytatni a rendszerváltoztatáskor megkezdett munkát, de a konkrétumokról később ad tájékoztatást.

via magyarhang.hu

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások