Hirdetés

Látványberuházások helyett gazdaságélénkítő fejlesztésekkel zárkóztatná fel a vidéket az ellenzék

Látványberuházások helyett gazdaságélénkítő fejlesztésekkel zárkóztatná fel a vidéket az ellenzék

2022. március 28. - 18:41
0 komment

 

Márki-Zay Péter vidékfejlesztési kabinetvezetőjével készített beszélgetést a Telex.

Facebook fotó

Hirdetés

Az elmúlt időszakban a Fidesz volt a vidék legnagyobb árulója - mondta Üveges Gábor a Telexnek, aki az ellenzék vidékfejlesztéről beszélgetett a lappal. Üveges, akárcsak Márki-Zay Péter polgármesterként mérkőzik meg választókörzetében. Hernádszentandrás vezetőjeként ő lett az Egységben Magyarországért szövetség vidékfejlesztési kabinetvezetője.

„A Fidesz azt ígérte 2010 előtt, hogy a vidék pártja lesz, és kormányváltás után rendet tesznek. Ez odáig ment, hogy a vidékkel megnyerték a választást, és a mai napig a vidéket eszközként használva próbálják a hatalmukat megtartani. Gyakorlatilag szavazógépként használja a Fidesz a vidéki embereket, de csak a nyomorukat és a kiszolgáltatottságukat konzerválta az elmúlt 12 évben” - nyilatkozta a lapnak Üveges, aki Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókörzetében mérkőzik meg fideszes ellenfelével, Demeter Zoltánnal. Körzete az ellenzék számára a nyerhetőbb billegők közé tartozik, mert a Fidesz csak 44,72 százalékkal nyert ott mandátumot 4 évvel ezelőtt.

„A támogatásokat a kistelepüléseken eleve politikai alapon ítélik oda, és utána ő meg úgy megy, mintha mikulás lenne, és a puttonyából pakolná ki ezeket a fejlesztéseket” - nyilatkozta a Magyar Falu Programról Üveges Gábor, amelyet programot megtartana, de továbbfejlesztene az ellenzék, jelentette ki.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások