Hirdetés

Legfrissebb

Legfrissebb

Az állami pénzekkel kitömött CÖF a „népi konzultáció” kitöltésére buzdít

Közleményben buzdít a nemzeti konzultáció kitöltésére az állami pénzekkel kitömött Civil Összefogás Fórum–Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) – vette észre a 444.

Éhségsztrájkol a Jobbik képviselője, és Bede Zsolt is megjelent

Potocskáné Kőrösi Anita Siófokon tiltakozik egy apartmanház építése ellen, mindezt élőben közvetíti.

Demeter Szilárd tippje szerint havi hatmillió körül kereshet egy „átlag ellenzéki újságíró”

Tegnap szúrta ki a 444.hu, hogy évente 6,6 millió forintot fizet a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) a Doutdes Bt.-nek stratégiai „tanácsadó tevékenységért” 2020-ban.

Helyreigazítás

A veszpresszo.hu internetes portálon 2020.07.07.-én megjelent „Fideszes néma leventék a parlamentben” című cikkünkben, az azonnali.hu-ra hivatkozva, annak tartalmát híresztelve, a valóságot hamis színben feltüntetve sugalltuk, hogy Simonka György azért, mert az elmúlt 2 évben nem szólalt fel az országgyűlés plenáris üésén és nem adott be beadványt ne végezte volna a képviselői munkáját, mégis a többi képviselővel együtt felvette a fizetését. Ezzel szemben a valóság az, hogy Simonka Györgyöt háromszor választották meg körzetében országgyűlési képviselőnek és minden alkalommal teljesítette választási ígéreteit és az elmúlt évtizedek legeredményesebb képviselőjeként tartják számon körzetében. Mely körzet Simonka György képviselői munkájának köszönhetően a harmadik leghátrányosabb helyzetű térségek sorából középmezőnybe került, versenyképessé vált, mind a vállalkozások erősödésével, mind pedig az ott élők számára nyújtott szolgáltatások, intézményi rendszerek fejlesztésével.

Read More

Reagált a V-Busz a csütörtök esti tűzre

Ami késik, nem múlik: délelőtt végre megjelent egy közlemény a V-Busz Kft. honlapján a csütörtök esti tűzzel kapcsolatban. Korábban már többen követelték, hogy vizsgálják át a járműparkot, a cég most azt ígéri: ezt soron kívül megteszik, független szakértők bevonásával.

Oldalak

Hirdetés

Friss hozzászólások