Hirdetés

Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan indul a szocialista társelnöki tisztségért

Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan indul a szocialista társelnöki tisztségért

2020. szeptember 14. - 16:27
0 komment

 

Tóth Bertalan pártelnök és Kunhalmi Ágnes választmányi elnök az MSZP két hivatalos társelnökjelöltje. A szintén az erre a posztra pályázó Havas Szófia nem tudott listát állítani, Mesterházy Attila pedig nem nyújtott be listát, így ők ketten nem is indulnak a társelnöki tisztségért az MSZP hétvégi tisztújító kongresszusán – értesült az ATV.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Hirdetés

Mesterházy Attila már korábban bírálta a tisztújítás folyamatát, például amiatt, hogy az országos központ feloszlatta a politikus bázisának nevezhető Pest megyei szervezetet. Ez pedig azt jelentette, hogy ők nem is szavazhatnak, amikor az új vezetésről kell dönteni.

Az ATV más MSZP-s forrása szerint a jelenlegi pártvezetés menet közben változtatott a tisztújítás szabályain. Például a szeptember 9-én lezárult jelölési folyamat után egy nappal közölte a jelölőbizottság, hogy a társelnökjelölteknek zárt listával kell indulniuk a kongresszuson, azaz előre közölniük kell, hogy megválasztásuk esetén a jelölőbizottság által jóváhagyott jelöltek közül kikkel kívánnak együtt dolgozni. Azt is az utolsó pillanatban közölték az érintettekkel, hogy mikor lesz a megyei elnökök értekezlete, amelyre be kell nyújtani a zárt listákat.

via magyarhang.org

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások