Hirdetés

Krumpliország

Krumpliország

2020. december 12. - 13:32
0 komment

 

Mint a borsodi időközi választáson már megtapasztalhattuk, a kormánypárt előszeretettel vásárol szavazatot krumplival, most meg ugyanilyen jószívűen adja azt ajándékba.

Hirdetés

„Tekintettel arra, hogy ebben a nehéz járványügyi időszakban minden ember számára komoly kihívásokat jelent a mindennapok megszervezése, a minisztérium szeretne a kollégáknak a karácsonyi ünnepek alkalmából egy praktikus ajándékcsomaggal kedveskedni”. Ez olvasható a külügyes dolgozók levelében. A levél mellé ajándékot is hozott a Mikulás, ami „hazai termelőktől származó jó minőségű 1 doboz szabolcsi alma válogatást (7kg) és 10 kg burgonyát” rejt.

Persze a jószívűség mögött ki tudja mi áll, és ha megnéznénk az árcédulát, akkor az alma körülbelül 2000 forint. Nem helyzetidegen a kormánynak a krumpliosztogatás, a borsodi és a szerencsi időközi választáson is burgonyával kampányolt a kormánypárt. A krumpli árát viszont nehéz megmondani, hiszen míg az előbb említett kampány-krumpli száz forintos volt, addig Jakab Péter Jobbik-elnököt 4,4 millióra büntette Kövér László házelnök, amikor 5 kiló burgonyát ajándékozott Orbán Viktornak. Pont emiatt a nagy árkülönbség miatt nem lehet biztosra mondani, hogy a külügyesek csomagja fejenként 1000 forint-e, vagy több mint 8 millió.

via Népszava


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások