Hirdetés

Koronavírusos a veszprémi Algida egyik alkalmazottja

Koronavírusos a veszprémi Algida egyik alkalmazottja

2020. szeptember 01. - 12:11
0 komment

 

A veszprémi Algida jégkrémgyár egyik munkavállalójának SARS–CoV–2 tesztje pozitív lett – erősítette meg a Veszpresszó értesülését a cég tulajdonosa, az Unilever Magyarország kommunikációs ügynöksége.

Forrás: googlemaps

Hirdetés

A veszpresszo.hu számára elküldött nyilatkozatban kijelentették, elkötelezettek amellett, hogy amiben csak lehet, támogassák az érintett munkavállalót. Intézkedtek, hogy azonosítsák azokat, akik az elmúlt napokban közvetlen kapcsolatba kerülhettek az érintett kollégájukkal. Az ő tesztelésük költségeit a vállalat állja, és emellett lehetőséget biztosítanak számukra arra is, hogy – saját döntésük alapján – még a teszteredmények megérkezése előtt önkéntes karanténba vonulhassanak, és ott figyelemmel követhessék egészségügyi állapotuk alakulását. 

Emellett a cég felvette a kapcsolatot a hatóságokkal és elvégzik a létesítmény széles körű tisztítását és fertőtlenítését. A közlemény kitért arra is, már márciusban a hatóságok ajánlásainak mindenben megfelelő, szigorú protokollokat és megelőző intézkedéseket vezettek be, hogy biztosítsák az Algida gyárban az üzem folytonosságát és az ott dolgozók biztonságát.

A mintegy tízezer négyzetméteres alapterületű veszprémi Algida jégkrémgyárban közel hétszázan dolgoznak és évente 75 millió liter jégkrém készül náluk.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások