Hirdetés

Koronavírus-fertőzés miatt bezárt a Szent Margit katolikus óvoda Veszprémben

Koronavírus-fertőzés miatt bezárt a Szent Margit katolikus óvoda Veszprémben

2020. szeptember 08. - 10:12
0 komment

 

Az óvoda honlapján jelent meg az intézményvezető tájékoztatása, amelyben közölte, hogy az egyik alkalmazottjuknak pozitív lett a koronavírustesztje, ezért mától kezdve az óvoda működését felfüggesztik.

Forrás: googlemaps

Hirdetés

Somogyi Eszter intézményvezető az alábbi tájékoztatás adta a szülőknek:

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a mai napon (délután), 2020. szeptember 7-én, hétfőn intézményünkben, a veszprémi Szent Margit Római Katolikus Óvodában dolgozó egyik alkalmazottunknak, pozitív lett a COVID teszt eredménye. Az eljárásrendnek megfelelően értesítettem a hivatalos hatóságokat, valamint óvodánk Fenntartóját.

Az ANTSZ kérésére, az eljárásrendnek megfelelően elküldtük a kontaktszemélyek- összes dolgozó, illetve az érintett csoport gyermekeinek- adatait.

A hatályos hatósági rendelkezések szerint eljárva, Dr. Udvardy György Érsek Úr döntése alapján, (Hivatalos rendelkezés ikt. sz.: 585-9/2020) a holnapi naptól,

 azaz 2020. szeptember 8. (keddtől) kezdve az INTÉZMÉNY MŰKÖDÉSÉT FELFÜGGESZTI. A felfüggesztés mindaddig hatályban marad, amíg az illetékes hatóságok azt megkövetelik.

Előreláthatólag – a jelenlegi információk függvényében- a legelső nevelési nap 2020. szeptember 21-én hétfőn lesz. Az érintett Katica csoport, -már óvodába járó gyermekei,- illetve a dolgozók karanténba, s tesztelésre kerülnek. Erről a hivatalos hatóság is értesíteni fogja Önöket.

Részemre az ANTSZ levele az imént érkezett. (2020.09.07. du. 18 óra 35’)

'Tisztelt Intézményvezető! Tájékoztatom, hogy a megadott listában szereplő kontaktokat járványügyi megfigyelés alá helyezzük, az OMSZ keresi majd őket mintázásra. A járványügyi megfigyelésre vonatkozó határozatokat küldeni fogjuk, mivel 09.02-án kezdődtek a tünetei a pedagógusnak, 09.03-tól helyezünk hatósági karanténba mindenkit. Kérem, amennyiben megoldható a listában szereplőket legyenek szívesek erről tájékoztatni. Tisztelettel Dr.Czaun Katalin járási hivatalvezető nevében és megbízásából Rázgha Ildikó közegészségügyi-járványügyi ügyintéző VEMKH Veszprémi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály 8200 Veszprém, Mindszenty József utca 3-5. Tel.: 88/550-409; E-mail:petho.csabane@veszprem.gov.hu Web: www.kormanyhivatal.hu'

Kérem a fenti rendelkezések tudomásulvételét. Amennyiben, bármilyen új információval tudok szolgálni, azonnal értesítem Önöket Óvodánk honlapján, illetve az SZMK-n keresztül e-mailen.

Vigyázzanak Magukra, Családjukra!

Veszprém, 2020. 09. 07."

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások