Hirdetés

A kormányzati propaganda Dobrev Klárát dicséri

A kormányzati propaganda Dobrev Klárát dicséri

2021. október 12. - 17:36
0 komment

 

A kormánypárti Magyar Nemzet hosszan részletezi Gyurcsány Ferenc feleségének érdemeit.

Facebook fotó

Hirdetés

Meglepő cikkel rukkolt elő ma reggel a kormánypárti Magyar Nemzet. A szebb sorsa érdemes lap hosszan idézi azon baloldali politikusok és értelmiségi szereplők állásfoglalását, akik Dobrev Klára mellé álltak az előválasztás második fordulójában.

Az írás azzal indul, hogy lehetséges, hiába lépett vissza Karácsony Gergely a második forduló előtt, mert párttársai megosztottak döntését illetően. Nemcsak a papíron semleges MSZP-n belül van, aki határozottan Dobrev Klára mellett foglalt állást, de még a Párbeszéden belüli politikusok közül is. A lap nem idéz egyetlen állásfoglalást sem azok közül, akik Márki-Zay Péter mellé álltak, pedig népes azok tábora is. A 444 számba veszi mindkét csoportot.

Bár a kormánypárti Magyar Nemzet egyetlen állítást sem maga fogalmazott meg, amellyel Dobrev Klárát méltatják, mégis az eddigi gyakorlathoz képest tökéletesen szokatlan az, hogy kommentár nélkül hosszan idéznek a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjének, Gyurcsány Ferenc feleségének méltatásait.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások