Hirdetés

Kézilabda: Stabil élvonalbeli tagság a Veszprém-Felsőörs célja

Kézilabda: Stabil élvonalbeli tagság a Veszprém-Felsőörs célja

2020. szeptember 08. - 16:00
0 komment

 

A bennmaradás és a stabil NB I-es tagság az élvonalban újoncként szereplő Veszprém-Felsőörs férficsapatának célja – hangsúlyozta Éles József, a Veszprémi Kézilabda Kft. tulajdonos-ügyvezetője a klub keddi sajtótájékoztatóján, írja az MTI.

Forrás: Facebook/Éles József

Hirdetés

Éles József kiemelte, nemcsak azt szeretnék elérni, hogy a szezon végén bent maradjanak a legjobbak között, hanem azt is, hogy a következő években is az NB I-ben szerepeljen a csapatuk.

Sikerként értékelte, hogy az első fordulóban az egyik közvetlen riválisuk, a Dabas otthonából hoztak el két pontot úgy, hogy játékosaik nagy része élete első NB I-es mérkőzésén lépett pályára, a második félidőben mégis meg tudták fordítani az állást. Az alsóházban idegenben szerzett győzelmek fontosak a bennmaradás szempontjából – mondta Éles.     

Tombor Csaba vezetőedző hozzátette, az élvonalbeli tagság mellett a klub hosszú távú célja, hogy minél több magyar fiatalnak biztosítson élvonalbeli játéklehetőséget. A dabasi győzelmet a pozitív szezonkezdet miatt nevezte fontosnak. Mint mondta, erre a meccsre hegyezték ki a felkészülésüket, mivel a következő fordulókban a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged ellen lépnek pályára.     

Borbély Ádám kapus is pozitívan nyilatkozott a szezonról. Azt mondta, bízik a csapatban, játékostársai tudásában, és úgy szeretne a téli szünetre vonulni, hogy ne kelljen már izgulniuk a bennmaradásért.     

A Veszprém-Felsőörs az NB I első fordulójában 29–27-re győzött a Dabas otthonában, szerda este pedig városi rangadón játssza első hazai mérkőzését a Telekom Veszprém ellen pályaválasztóként a Veszprém Arénában.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások