Hirdetés

Kezdetben független volt, aztán Fidesz-közelbe került a Pesti Hírlap

Kezdetben független volt, aztán Fidesz-közelbe került a Pesti Hírlap

2021. október 13. - 07:30
0 komment

 

A napokban Márki-Zay Pétert rossz színben feltüntető anyaggal szórták tele a várost.

Facebook fotó

Hirdetés

A nyáron került Fidesz-közeli kézbe a kormánytól független lapként kezdő Pesti Hírlap. Rogán Antal izraeli-grúz jóbarátja Schabi Miacheli akkor vásárolta be magát Milkovics Pál vállalkozásába. A lap eredetileg sem ellenzéki, sem kormánypárti arcélt nem akart ütni, és a kormánypropaganda termékeit akarta ellensúlyozni. De tavaly áprilisban súlyos létszámleépítésbe kellett fogniuk a koronavírus járvány kellős közepén, idén pedig a tulajdonosi viszonyok is megváltoztak.

A napokban a lap azzal lepte meg Budapest polgárait, hogy markánsan beleszállt az ellenzéki előválasztási kampányba. Egyértelműen azzal a szándékkal jelent meg, hogy rossz színben tüntesse fel az egyik miniszterelnök-jelöltet, Márki-Zay Pétert. Elég tendenciózus szándékkal ragadták ki a hódmezővásárhelyi polgármester gyermekneveléssel kapcsolatos mondatait, amelyek azonban semmilyen aktualitással nem bírnak.

A lapban emellett a Magyar Nemzethez hasonlóan részletesen idézték a Dobrev Klára mellett kiálló baloldali politikusokat is. De tele van a lap kormányzati hirdetéssel is.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások