Hirdetés

Kész Zoltán: Védjük meg a hazát az új típusú fasizmustól!

Kész Zoltán: Védjük meg a hazát az új típusú fasizmustól!

2021. március 31. - 11:01
0 komment

 

Kész Zoltán a Facebook oldalán a kormány tanárokkal szembeni kommunikációjáról írt.

Facebook fotó

Hirdetés

Kész Zoltán posztját ezzel a figyelemfelhívással kezdi: "FIGYELEM!! A kontrollálatlan hatalom, az uniós pártszövetség elhagyása ÚJ TÍPUSÚ FASIZMUSHOZ vezet."

A volt veszprémi országgyűlési képviselő felidézi azt, amit a kormány a pedagógusokkal kapcsolatban tájékoztató oldalán közzétett: "A pedagógusok oltási programjához szükséges vakcinákat a regisztrált idősek oltására tervezett vakcinakészletek átcsoportosításával lehet megoldani." A politikus ezzel kapcsolatban hangsúlyozza, hogy ezzel a kormány társadalmi csoportokat igyekszik egymással szembefordítani. Ebben az esetben a nyugdíjasokat a tanárokkal szemben. Ez a fajta megosztási törekvést az új típusú fasizmus jellemzőjének nevezi.

Kész Zoltán arra is felhívja a figyelmet, hogy a Vezér - aki itt Orbán Viktort jelenti - által támogatott csoport mindig védelemben részesül. A focisták kiemelten kapták meg az oltást, de velük kapcsolatban nem indult egy olyan ellenérzést keltő kampány, mint a pedagógusokkal szemben. Emiatt emlékeztet minket a politikus arra, hogy "A józan többségnek kell megvédenie az országot az ÚJ TÍPUSÚ FASIZMUSTÓL. Nem engedhetjük, hogy a gyűlölet politikája eluralkodjon, hogy egy településen élő, de különböző életkorú, vagy munkájú embereket Orbán Viktor egymás ellen uszítson."

Védjük meg a hazát! - zárja posztját a volt országgyűlési képviselő.

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások