Hirdetés

Kész Zoltán: Ne feledd, egyszer érted is eljönnek!

Kész Zoltán: Ne feledd, egyszer érted is eljönnek!

2022. február 23. - 12:12
0 komment

 

Kész Zoltán Facebook bejegyzésben reagált egy újabb fideszes kampányfogásra.

Facebook fotó

Hirdetés

Ovádi Péter, veszprémi fideszes képviselő Facebook-bejegyzésben adott hangot abbéli örömének, hogy milyen sokan részesültek körzetében a családi adóvisszatérítésből. A kampányposztban rejlő furcsaság azonban az, hogy főre pontosan tudta, hányan kapták ezt meg, és mennyi összegben összesen.

Kész Zoltán, korábbi országgyűlési képviselő, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja Facebook-bejegyzésben reagált erre a visszásságra. "A Pegasus óta nincs illúziónk. Azt is tudják, hogy mit mondasz, kivel szeretkezel, milyen filmet nézel, s miről álmodsz" - kezdte bejegyzését. Hangot adott abbéli felháborodásának, hogy a "veszprémi párttitkár", azaz Ovádi Péter pontosan tudja, kik kaptak adóvisszatérítést.

Posztjában arról írt, hogy a félelem vezeti az embereket arra, hogy beálljanak a hálálkodók sorába. Félelem attól, hogy esetleg róluk is kiderülne valami, amit el akartak volna titkolni. Erre a félelemre reagálva zárta azzal a megjegyzéssel írását, hogy "ne feledd, egyszer érted is eljönnek!"

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások