Hirdetés

Kész Zoltán: az állampárt kreatívosai már gyártják az ellenzékről szóló meséket

Kész Zoltán: az állampárt kreatívosai már gyártják az ellenzékről szóló meséket

2021. március 18. - 13:05
0 komment

 

Kész Zoltán, Veszprém volt országgyűlési képviselője Facebook posztban kérte ki magának a róla terjesztett hazugságot.

Hirdetés

Kész Zoltán, Veszprém korábbi országgyűlési képviselője Facebook posztban reagált az őt ért rágalmakra. A tegnapi parlamenti ülésen ugyanis Budai Gyula volt elszámoltatási biztos hozta őt szóba. "Jogerősen pert nyertem ellene, mégis tovább hazudozik Budai Gyula. Már 3 éve nem ülök a parlamentben, de tegnap újra elhangzott a nevem egy felszólalásban" - kezdte posztját Kész. Budai azt híreszteli a veszprémi politikusról, hogy Czeglédy Csabától kapott volna pénzt 2015-ös kampányához. A volt elszámolási biztost ennek ismételgetésében az sem akasztja meg, hogy bírósági ítélet született a kijelentés hazugságáról.

Kész Zoltán azonban visszautasítás mellett javaslattal is élt Budainak: "mi lenne, ha a saját pártjában keresné a korrupt és bűnöző politikusokat? Nem kellene 12 évet várni a sikerre, elég lenne 12 perc is". Frusztráló lehet ugyanis az, vélte a veszprémi politikus, hogy Budainak elszámoltatási biztosként egyetlen politikust sem sikerült elszámoltatnia.

"Mindenesetre érdekes kampány elé nézünk. Az állampárt kreatívosai már gyártják minden ellenzékiről a meséket, amiket aztán a saját médiahengerükkel terítenek" - vetített előre egy agresszív kampányt Kész Zoltán. "Lesz itt minden. Pedofília, sikkasztás, nőverés, illegális ereszen mászás…jha nem, amit most soroltam, az pont a Fidesz" - tette hozzá. Annyit azonban ígérhet, zárta bejegyzését Kész Zoltán, hogy olyan elszámoltatásért fog dolgozni, ami valódi következményekkel jár majd.

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások