Hirdetés

Kész Zoltán

Hirdetés

A siker kulcsa 2022-ben a közös lista és a közös jelöltek

Ahogy a Veszpresszóban már beszámoltunk róla, Benedek Szilveszter, aki a Momentum színeiben lett megyei önkormányzati képviselő, átült a Demokratikus Koalícióba. Döntéséről kérdeztük az agrárpolitikust.

Parragh helyett Orbán az igazi címzett

Cser-Palkovics András beszéli az újmagyar nyelvet, és Parragh Lászlónak címezi az Orbán Viktornak írt üzenetét. Mi nem akarunk az újmagyar nyelv országában élni, ezért közöljük a székesfehérvári polgármester szerintünk igazi levelét, íme:

Kézilabda: Újabb veszprémi csapat az élvonalban!

Szombaton lép először pályára a volt veszprémi ikon, Éles József csapata, a Veszprém KKFT a férfi kézilabda NB I-ben. A dabasi mérkőzés előtt beszélgettünk a csapat vezetőjével.

Egy ittas vezetés margójára

A Veszpresszó tegnap megírta, hogy egy balatonalmádi fideszes önkormányzati képviselő ittasan vezetett és sértegette a rendőröket. A cikk heves reakciókat váltott ki a legnagyobb almádi közösségi fórumon, az Almádia – fórum Balatonalmádiért oldalon. Érdekes volt látni, hogy a látszólag ellenzéki érzelmű hozzászólók szinte már a fejét követelték a képviselőnek, míg a kormánypártiak azt is kétségbe vonták, hogy egyáltalán megtörtént az eset. De hol van az igazság? Miért használunk kettős mércét akkor, ha valaki olyan vétkezik, akivel vélt politikai hovatartozásom egyezik, vagy ha olyan, aki totál máshogy látja a világot?

CÖF-ös bácsi árulkodott a Lovassy ügyében?

A Veszpresszó birtokába jutott levél írója nem először fenyeget pedagógusokat. Ő volt az egyik aláírója annak a levélnek is, amelyet idén tavasszal a budaörsi tanároknak címeztek. Kész Zoltán jegyzete.

Ezek ugyanazok

„Ennek lesznek következményei mind a tantestületre, mind az iskolára nézve. Erről magam fogok gondoskodni.” Többek között ezt írja az a férfi, aki feljelentette a Lovassy gimnáziumot a tankerületnél és a Fidesz országgyűlési képviselőjénél.

Sok veszítenivaló már nincs

A Veszpresszó is beszámolt arról, hogy dr. Balatincz Péter, ajkai traumatológus nyílt levelet tett közzé azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Tramumatológusok Társasága elhalasztotta az akcióját, ami felhívta volna a politika figyelmét az egyre romló állapotokra. Most a Népszava készített interjút a Magyar Orvosi Kamara Veszprém megyei választó kerületi elnökével, hogy miért nem omlott még össze látványosan a baleseti ellátás.

Élhetőbb várost építenének Sümegen

Portálunk számolt be elsőként arról, hogy július 26-án tizenhat órán keresztül orvosi ügyelet nélkül maradt Sümeg és környéke. Végh László, a város kormánypárti polgármestere az önkormányzati tévében a fideszes kistérségi vezetőre, a szomszédos Csabrendek polgármesterére próbálta hárítani a felelősséget, valamint szankciókkal fenyegette a városban ellátást teljesítő orvosokat. Az orvosok reagálni szerettek volna az elhangzottakra, ezért levélben megkeresték a városi tévé szerkesztőségét, ahonnan azt a választ kapták, hogy jelenleg még arra sincs kapacitásuk, hogy elolvassák a levelet. Kovács Mihályt, az Élhetőbb Városért Egyesület színeiben induló sümegi polgármesterjelöltet kérdeztük az országos hírré duzzadt sümegi ügyről.

Friss hozzászólások