Hirdetés

Katie Melua visszatér

Katie Melua visszatér

2018. december 03. - 18:45

 

Bejelentették a 2019-es VeszprémFest fellépőinek névsorát, mindössze egy név maradt titokban. Caro Emerald, a UB40 biztosan jön, és ismét fellép Katie Melua is.

Hirdetés

A nemzetközileg is elismert rendezvényt jövőre július 10–13. között rendezik meg Veszprémben, ezúttal a História Kertben kap helyet, a fesztivál kezdetén megszokott, várbeli Szentháromság tér helyett.

A programot július 10-én Caro Emerald koncertje nyitja, a holland énekesnő stílusában egy popsztár egyénisége ötvöződik a hollywoodi aranykor filmsztárjainak megjelenésével, egyedi hangja és izgalmas zenei világa napjaink egyik legizgalmasabb énekesnőjévé teszi. Caro Emerald Veszprémben aktuális koncertprogramját adja elő, amellyel visszanyúl az első lemez világához, a ballroom jazz, a tangó és a '90-es évek groovin' jazz izgalmas világához. 

A július 11-ei fellépő kilétét jövő februárban jelentik be.

A UB40 featuring Ali & Astro július 12-én lép színpadra. Sikerüket a számok is jól jellemzik: tizennyolc stúdiólemez, 10 arany- és platinaalbum, több mint 70 millió eladott példány, 4 Grammy-jelölés és világslágerek tucatjai. A UB40 alapító tagok, Ali Campbell és Astro a világ egyik legsikeresebb, jelenleg is működő reggae formációjának vezetőiként pályafutásuk és zenekaruk 40. évfordulóját ünneplik folyamatban lévő turnéjukon, amelyet a VeszprémFesten is bemutatnak.

A zárónap, július 13-a Katie Meluáé, aki 2014 után 2019-ben ismét a VeszprémFest színpadára lép. A grúz születésű énekesnő egyike Nagy-Britannia legnagyobb lemezsikereket elérő előadóinak, több mint 12 millió eladott albummal, 1 millió koncertjeggyel és 32 platinalemezzel.

A meghirdetett koncertekre mától jegyet is lehet venni a  https://veszpremfest.hu/jegyek/ oldalon.


 
Hirdetés

Friss hozzászólások