Hirdetés

Kaszált 2020-ban Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége

Kaszált 2020-ban Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége

2021. június 01. - 11:17
0 komment

 

571,4 millió forint eredménnyel zárták a tavalyi évet.

MTI / Balogh Zoltán

Hirdetés

A 24.hu arról ír, hogy sikeres üzleti évet zárt Sarka Katalin és Rogán-Gaál Cecília cége, amelyet 2018-ban Top News Hungary Kft. néven alapítottak. 2020-ban 679,8 milliós forgalmat produkáltak, amelyből adózott eredményük 571,4 millió forint. A forgalom több mint 84 százaléka vált tehát profittá. Bőkezűen jutalmazták magukat a cég tulajdonosai, a Sarka-Rogán pár ugyanis 560,1 milliós osztalékot szavazott meg magának.

Hiába a koronavírus járvány cégül 2019-hez képest több mint megkétszerezte a beételt, a teljesítmény két és félszeresére nőtt. Az Opten adatai szerint tavaly három, az év végére pedig már öt főt is foglalkoztattak. A cégben a többségi tulajdon Rogán-Gaál Cecíláé, aki 80 %-ot birtokol, a 20 %-os üzletrész Sarka Kata tulajdona. A cég ügyvezetője pedig Sudár-Horváth Lívia, a femcafe.hu ügyvezető igazgatója.

A két üzletasszony ismertebb vállalkozása a Nakama & Partners Kft., de annak még nem adták le a mérlegét. Feltehetően hasonló sikert könyvelhetett el az is, mert a Szerencsejáték Zrt. bőséggel támogatta.

Via 24.hu

 


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások