Hirdetés

Károly herceg elhagyhatta a karantént

Károly herceg elhagyhatta a karantént

2020. március 31. - 06:22

 

A herceg egészséges és továbbra is betartja a kormány intézkedéseit – írta a BBC.

Forrás: wikipédia

Hirdetés

A 71 éves Károly herceg hét napot töltött elszigetelten Skóciában, enyhe tünetekkel kísért koronavírus-fertőzöttsége után.

A palota szóvivője szerint a herceg egészséges és továbbra is betartja a kormány intézkedéseit, továbbá megerősítették a hírt, hogy orvosaival történt konzultációt követően, egy hét után elhagyhatta a karantént.

A brit trónörökösről március 25-én derült ki, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, tünetei enyhék voltak. Feleségét, Kamilla cornwalli hercegnét is tesztelték, az övé negatív eredményt hozott, de férjéhez hasonlóan ő is a skóciai kastélyban tartózkodott. A kormányzati irányelvek szerint bárki, akinek tünetei vannak, hét napig kötelesen önálló karanténba vonulnia, míg a háztartásban élőknek két hétig kell elszigetelniük magukat másoktól.

Arról továbbra sincsenek információk, hogy Károly herceg kitől kaphatta el a fertőzést. A királynővel mindenesetre március 12-én találkozott, II. Erzsébet azóta is jól van.

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.
Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.
Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 
Hirdetés

Friss hozzászólások