Hirdetés

Karácsony Gergely: Gyurcsány Ferenc próbált már megzsarolni

Karácsony Gergely: Gyurcsány Ferenc próbált már megzsarolni

2021. október 13. - 13:19
0 komment

 

Karácsony Gergely a Magyar Hangnak elismerte, hogy a volt miniszterelnök élt már vele szemben ezzel az eszközzel.

Facebook fotó

Hirdetés

Háttérbeszélgetést tartott Karácsony Gergely főpolgármester annak alkalmából, hogy két évvel ezelőtt választották meg Budapest élére. A sajtó ezen az alkalmon a Budapestet érintő kérdéseken túl főként az előválasztási küzdelemről kérdezte a városvezetőt.

A Magyar Hang például arra volt kíváncsi, hogy tényleg megzsarolta-e már őt Gyurcsány Ferenc. "Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is" - válaszolta Karácsony Gergely. Majd hozzátette, hogy ezt általában SMS-ben szokta megtenni a pártelnök. De megjegyezte azt is, hogy olyan politikusok is élnek ezzel az eszközzel, akik inkább háttérszerepeket töltenek be egy pártban.

A Magyar Hang arra is kíváncsi volt, hogy miként kezeli a főpolgármester Márki-Zay Péter nagy port kavaró kijelentéseit. Karácsony Gergely elmondta, hogy a hazaárulással kapcsolatos kijelentése után ő is felhívta a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét, továbbá ő nem emlegetné a homoszexualitást kormánypárti politikusokkal szemben. Elismerte azonban azt, hogy Márki-Zay kemény kijelentései szerepet játszhattak abban, hogy mára leállt a kormányzati homofób kampány.

Via Magyar Hang


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások