Hirdetés

A kampány előtt az újév se hozott uborkaszezont a Facebookon

A kampány előtt az újév se hozott uborkaszezont a Facebookon

2022. január 10. - 10:57
0 komment

 

Megszakadt Orbán öthetes sikersorozata - újra jelentkezett a Telex közösségi médiás versenye.

Facebook fotó

Hirdetés

Tavaly jóval gyérebb volt politikusaink közösségi médiás tevékenysége az új év első két hetében, mint ahogy az idei év indul - összegzett a Telex. 2021 első két hetében összesen produkált 1,4 millió interakciót a legjobb 15 politikus facebookozó, most az első hétben több mint 1,5 milliót.

A helyezéseket tekintve kisebb meglepetéssel indul az év, ugyanis öt hét után megszakad Orbán VIktor sikersorozata. Az első hely azonban nem esett tőle politikailag messze, mert Varga Judit szerezte azt meg. A második helyre Jakab Péter került föl, a harmadik pedig ismételten az oltásellenességben utazó Dúró Dóra. A miniszterelnök gyenge szereplését annak köszönheti, hogy összességében csupán két posztot tett közzé a héten, de még azzal is bekerült a top15-be a 10-ik helyen.

A Megafon központ továbbra is gigantikus összegeket költ a Facebookon az összes többi költőhöz képest. 37 millió forint ment el "nem közpénzből". A kiugrást mutatja, hogy a második legtöbb költő a szintén fideszes Aktuális 4 millióval.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások