Hirdetés

Jövő héten Brüsszelbe utazik Márki-Zay Péter

Jövő héten Brüsszelbe utazik Márki-Zay Péter

2021. november 02. - 11:56
0 komment

 

Útját Ujhelyi István szocialista EP-képviselő és Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja szervezi.

MMM fotó

Hirdetés

Három napta november második hetében Brüsszelbe utazik az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter találkozni fog az Európai Parlament és az Európai Bizottság több vezető tisztviselőivel, frakcióvezetőkkel és biztosokkal is. Nemcsak azon frakciók politikusai fogják fogadni, amelyekhez az ellenzéki pártok európai parlamenti képviselői tartoznak, hanem néppárti, illetve a jobbközép oldalhoz sorolható szakértők és szervezetek is nyitottak a találkozóra. A hódmezővásárhelyi politikus programját Ujhelyi István szocialista EP-képviselő és Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke szervezi.

Az már tudható, hogy jövő kedden az Európai Parlament épülete közelében található WXYZ Bárban az MSZP, a DK, a Jobbik és a Momentum EP-képviselői is jelen lesznek, amely találkozó a brüsszeli magyar közönség előtt is nyitott lesz.

Ezzel egyidőben a Fidesz pártalapítványa az Elk*rtuk propagandafilm bemutatóját szervezeti a Cinéma Galeries moziban, pódiumbeszélgetéssel és állófogadással egybekötve. A film angolul teljesen más címet kapott,  "The Cost of Deception", azaz "A csalás ára".

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások