Hirdetés

Jakab Péter: Nem lépek vissza senki javára

Jakab Péter: Nem lépek vissza senki javára

2021. június 08. - 09:24
0 komment

 

Jakab Péter a Nemzeti TV-nek nyilatkozott.

MTI / Illyés Tibor

Hirdetés

Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje személyesen vett részt a budapesti Oktogonnál szervezett standoláson, ahol pártja az előválasztáshoz szükséges támogatói aláírásokat gyűjtött. A Jobbik elnöke elmondta, hogy felszabadító számára az utcán a választókkal beszélgetni, mert itt végre nem kapcsolják ki a mikrofont. "Ha mondok valamit, akkor nem kapcsolják ki a mikrofonomat. Lehet beszélgetni az emberekkel. Ők valóban igénylik, és el is várják az őszinte szót akkor is, hogy ha az kicsit karcos. Nem sértődnek meg az igazságon, sőt, azt igénylik, hogy valaki mondja már ki, amit ők is kimondanak egymás között, hogy egy tolvaj kormány uralja ezt az országot" - nyilatkozta Jakab Péter.

Az előválasztási tervekkel kapcsolatban is kérdezte az online tv a Jobbik elnökét. Pletykákra hivatkozna azzal fordultak Jakab Péterhez, hogy tervez-e visszalépni Karácsony Gergely javára. Ezt a tervez azonban a Jobbik miniszterelnök-jelöltje vissza utasította. "Ha ilyen terveim lettek volna, akkor soha el sem indulok egy előválasztáson. Aki elindul egy előválasztáson az azért teszi ezt, mert szeretné azt megnyerni. Nem a negyedik, ötödik helyért küzdök, és nem valakiért, hanem ezért az országért. És azt gondolom, hogy az országot az az ember tudja legjobban szolgálni, aki a vidék magyarságát meg tudja szólítani" - nyilatkozta a pártelnök. Hozzátéve azt, hogy Karácsony Gergelyre számítani viszont főpolgármesterként.

Az Oktogont is magába foglaló budapesti egyéni választókerületben Beleznay Zsuzsannát indítja a Jobbik az előválasztáson, aki Terézváros alpolgármestere.

Via Nemzeti TV

 


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások