Hirdetés

Ismét Jakab-hétfő volt a parlamentben

Ismét Jakab-hétfő volt a parlamentben

2021. május 31. - 17:59
0 komment

 

Az ülést levezető elnök, aki most nem Kövér László volt, ma is megvonta a szót Jakab Pétertől.

Telex fotó

Hirdetés

Ma is harcias felszólalással fordult Orbán Viktorhoz Jakab Péter a parlamentben. A Jobbik elnöke ma azt kérdezte meg a miniszterelnöktől, hogy miután 9,6 milliós bírságot kapott a ficsúr szóért, hogyan is szólíthatja őt. Elvtársnak és kommunistának is nevezte beszédében Orbánt, de ekkor még nem némították el a mikrofonját, feltehetően azért, mert ma nem Kovér László, hanem a KDNP-s Latorcai János vezette az ülést.

"Csak azt nem értem, hogy mire fel ennyire sértődősek. Hát önök itt szólítottak már minket csicskának, a szavazóinkat mosléknak, a nőket szánalmasnak, a gyermekeket közjószágnak, a melósokat prolinak, az orvosokat inasnak, engem büdös bunkónak. Én meg akkor szólítsam önöket, nem tudom én, mókuskának, vagy hogy?" - tette fel a kérdést Jakab Péter.

Orbán Viktor válaszában kijelentette, hogy a Jobbik elnökét már nem tudják komolyan venni, pedig 6 milliót fizetnek számára az adófizetők. "Ön valójában egy komédiás, aki hétről hétre a szemünk előtt csinál bohócot magából. Ezek a bohócmutatványok egy kicsit sokba kerülnek a választópolgároknak: havi hatmillió forintba." Rejtély vajon Kövér Lászlónál Jakab lebohócozása kicsapta volna-e a biztosítékot, azt viszont tudjuk, hogy végül Latorcai Jánosnak mi volt sok. Az még elviselte, hogy tolvajozza a kormányt. Ezt azzal érvelte meg, hogy a KSH szerint 16 millió forint megtakarítással kellene rendelkeznie egy magyar családnak, amihez hozzátette, hogy "rendelkezne is ennyivel, teszem hozzá, ha önök ezt a pénzt nem lopták volna el a magyar családoktól". Viszont amikor már azt a sálat mutatta fel Jakab, hogy mivel szurkolna egy majdani fideszes börtönválogatottnak, akkor elnémult a mikrofonja, és Latorcai végül elvette tőle a szót.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások