Hirdetés

Ismét háborúellenes tüntetést szervez az ellenzék

Ismét háborúellenes tüntetést szervez az ellenzék

2022. február 28. - 14:49
0 komment

 

"Putyin, takarodj! - Tüntetés az orosz kémbanknál a háború ellen és Európa mellett!" - címmel hirdetett tüntetést az ellenzék.

Facebook fotó

Hirdetés

Múlt csütörtökön több ezres tüntetést szervezett az ellenzék az Orosz Nagykövetség épülete előtt. Aznap, amikor Putyin lerohanta a szomszédos Ukrajnát az Andrássy úti népes tömeg előtt Márki-Zay Péter is beszédet mondott. A "Putyin, takarodj! - Tüntetés az orosz kémbanknál a háború ellen és Európa mellett!" címmel meghirdetett megmozdulásra ismét ígérik a miniszterelnök-jelölt felszólalását.

A mostani tüntetés fő üzenete az, hogy az Egységben Magyarországért szövetség az úgynevezett orosz kémbank, azaz a Nemzetközi Beruházási Bank kiutasítását követeli. "Putyin kémeinek nincs helye Magyarországon! Az agresszor orosz elnök megtámadta Ukrajnát, és közben egész Európát fenyegeti. Orosz befolyási övezetként tekint Magyarországra, amelyben a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is a partnere. Például azzal, hogy a Nemzetközi Beruházási Banknak és az így Európába érkező orosz ügynököknek Budapesten biztosít székhelyet" - írták az esemény leírásában.

A tüntetést holnap, azaz kedden 18 órára hirdették meg, a Lánchíd budai hídfőjéhez, a Clark Ádám térhez.

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások