Hirdetés

Ilyen az, amikor az állam nem működik

Ilyen az, amikor az állam nem működik

2021. március 31. - 12:24
0 komment

 

Az állam feladata, hogy az állampolgárok életét azok többségének beleegyezésével megszervezze. Törvényekkel, erőszakszervezettel, törvényalkotással, oktatással, védelemmel, egészségügyi ellátással.

Facebook fotó

Hirdetés

Sajnos a magyar állam nem működik. A többség nem azt akarja, amit a fidiotizmus művel. A többség nem azt akarja, hogy az állam hülye ötletrohamok alapján feladatot szabjon az állampolgároknak, de a feladathoz rendelt eszközöket ne biztosítsa, sőt, akadályozza az állampolgárt.

A kismamák oltását hirtelen kitalálták. Az oltópontokat megrohanták az aggódó kismamák. A reakció erre az volt, hogy másnaptól csak egy központi nyomtatvány kitöltése árán juthatnak oltáshoz. Aki ezt nem viszi, az hoppon marad. Csakhogy ezt a nyomtatványt kis idő elteltével még azok sem tudják letölteni és kitölteni, akiknek minden számítástechnikai feltétel adott, mert a nyomtatványt eltávolították az oldalról, ahol közzétették. Aztán az egész végrehajtását rálőcsölték újra a háziorvosokra. Az aggódó kismamák dühe még véletlenül se érjen az idióta döntéshozókhoz.

A tanerők kapnak soron kívüli oltást, ha regisztrálnak. Regisztráltak. Csakhogy nem tudnak regisztrálni a megadott időhatárig, vagy nem tudnak meggyőződni, hogy a regisztrációjuk sikeres volt-e, mert az ellenőrző oldal nem működik, a regisztrációs felület pedig semmit nem közöl a regisztrálóval kapcsolatban. Ezt én még csak szervezettség látszatának sem nevezném!!!

Az adatközlés az állampolgárokkal a járványügyi helyzetben pedig rettenetesen hiteltelen. Adattorlódások, hibás adatok, szerverleállás, késői adatközlés, minden akadályozza, hogy a hiteles számokat pontosan és valós időben megtudják azok az állampolgárok, akiket tizedel a betegség. De hülye tanácsokkal és nyugtató szavakkal rendesen kábítják őket!

Kásler, a mindenre is alkalmatlan nyugdíjas borzalom arról pampog, hogy az egészségügy meg sem rezzent a pandémia hatásaitól. Az orvosok szakszervezete pedig arról beszél, hogy már ott tartanak az ellátók, hogy nemcsak az életesélyek, hanem a kor alapján is szelektálniuk kell az ellátás során. A helyzet ilyen rossz. Igazi, élő, hivatalban lévő kórházigazgató beszél arról, hogy azok a képek, amik Bergamóban készültek, már napi rutinjuk részei lettek. A reakció az állam részéről, hogy megvizsgálták az állításait, és hazudik.

A halálos gázolásban résztvevő Lázár János is előbújt, és eddigi reaktiválási kísérleteit megfejelve egy olyan hazugsággal állt elő, ami elképesztő. Azért, mert az országunk a halálozási statisztikák alapján sajnos úgy tűnik, hogy megelőzhetetlenül az elsőhelyre tört, nem a teljhatalmú kormány, nem a teljhatalmú miniszterelnök, hanem Brüsszel a felelős, mert nem küldött elég vakcinát. Mint szokásos, a kijelentés után azonnal kiderült, hogy a fidióta nagyúr olyat hazudott, ami a kolosszális kategóriába tartozik, és a hazudozásért tartott Menczer Tamás-i „magasságokba” emelte. Ott van a kormányzati honlap adattáblázatában, hogy a „brüsszeli” vakcinákból kb.százezer adaggal több érkezett, mint a seftelőkkel összehordott keletiekből.

Még szerencse, hogy az ellenzék az, aki akadályozza a védekezést a teljhatalmat kapott vezír és bandájának ámokfutása során az oltópontok létrehozásával, az egészségügyi végzettséggel rendelkező tagjaik önkéntesnek jelentkezésével, akiket a kormányhivatal nem győz lerázni. Még szerencse, hogy van olyan ütődött, aki bekajálja a kóros kormányzati hazudozók maszlagjait. Mert ha nem lenne, akkor egy erőteljes, félreérthetetlen tömeg menne, hogy elzavarja ezeket. És akkor a legfőbb vezír a Karmelita falára akasztott, saját idézeteivel díszített tükrében magában gyönyörködve nem gagyoghatná: Az állam én vagyok!

Kovács József


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások