Hirdetés

A Hit Gyülekezete vezetője a Fidesz támogatására buzdított újévi beszédében

A Hit Gyülekezete vezetője a Fidesz támogatására buzdított újévi beszédében

2022. január 05. - 10:14
0 komment

 

Németh Sándor beszédét a Hetek.hu közölte.

Facebook fotó

Hirdetés

"A 2022-es választás tétje, hogy a globalisták hazai képviselői kezébe kerül az államhatalom, vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt" - mondta újévi beszédében Németh Sándor, amelyet a Hetek.hu közölt.

A Vidám Vasárnap című műsor keretén belül, az ATV-n is sugorzott beszédben meglepő nyiltsággal buzdított a kormány támogatására a gyülekezet vezetője: "a törvényalkotás eddig a természet és a tízparancsolat alapján történt. Nyilván nem volt ez tökéletes, de alapvetően figyelembe vették a természetet. Ma azt látjuk, hogy olyan törvénykezési folyamat indult el, főleg a nyugati világban, amely teljesen figyelmen kívül hagyja a természetet, például a szexuális törvényt, a házasság törvényét, ezért ez fundamentális probléma az emberiség számára. Nem egy kis következmény, hanem egy alapprobléma."

A vezetőlelkész a bűnöket is rangsorolta, a korrupciónál és a gyűlölködésnél súlyosabbnak nevezte a természetellenes törvénykezést. "Ez a természetellenes törvénykezés összefüggésben van a globalizmus eszméjével, illetve mozgalmával" - nyilatkoztatta ki Németh. Hogy a globalisták vagy a lokalisták kezébe kerül a hatalom - amely narratíva egyébként szintén a kormánypártiakat jellemzi -, olyan súlyos kérdésnek nevezte, amely "talán nem is volt még a magyar történelemben".

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások