Hirdetés

Hatósági karanténba került a szegedi kézicsapat

Hatósági karanténba került a szegedi kézicsapat

2020. szeptember 14. - 15:36
0 komment

 

A szegedi kézilabdaklub szűkebb környezetébe tartozó személynél pozitív lett az elvégzett koronavírusteszt, így a felnőttcsapat teljes kerete, a stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak jelenleg hatósági karanténban tartózkodnak, írja a 24.hu.

Illusztráció: needpix.com

Hirdetés

A klub közleménye szerint a történtekről tájékoztatták a szövetséget, valamint azokat ellenfeleket, akikkel az elmúlt másfél hétben játszottak, és a nemzetközi szövetséget is. A felnőttkeret edzéseit és egyéb hivatalos eseményeit felfüggesztették.

„A járványügyi hatóságokkal (ÁNTSZ, rendőrség) folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük” – olvasható a közleményben.

A Veszprém-Felsőörs kézilabdacsapat pénteken játszott mérkőzést a szegediek ellen az NB I-ben. Az Éles-csapat a szegedi bejelentés után önkéntes karanténba vonult, de mivel szerencsére senki nem produkált tüneteket a csapatban, a járványugyi hatóságokkal történt egyeztetés után folytatták az edzéseket.

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások