Hirdetés

Hadházy Ákos most Királyszentistvánról mutatott be furcsa uniós beruházást

Hadházy Ákos most Királyszentistvánról mutatott be furcsa uniós beruházást

2021. március 30. - 08:29
0 komment

 

Szabadidőparknak neveztek el néhány fedett asztalt.

Facebook fotó

Hirdetés

A Veszprémhez közeli Királyszentistvánon járt Hadházy Ákos, ahonnan egy újabb, sajátos EU-s pályázati beruházás gyümölcsét mutatta be. Rendszeresen járva az országokat, ahol projekteket keres, amelyek feltehetően messze túlárazottak, és vagy nem tölthetik be jól vállalt funkciójukat.

A független képviselő a királyszentistváni beruházással kapcsolatban először játékra hívta a követőit, mert azt tudakolta tőlük, hogy a képen mögötte látható pár bódét milyen fantázianévvel adnék el egy uniós pályázathoz. Mint kiderült, a szabadidőpark elnevezést kapta. A projekt 7,3 millió forintból valósult meg, ebből 3 milliót ráadásul a falunak kellett állnia.

Hadházy Ákos számbavette azokat a tárgyakat, amelyeket a helyszínen látott. "A szabadidőpark az alábbiakból áll: 4 db fedett rönk bútor, egy asztalba vésett sakktáblával; kb. egy négyzetméternyi kavics; kb. 30 nm térkő; két kuka; két pad; két napelemes lámpaoszlop; kb. 50 leszúrt cserje." Fokozza a beruházás furcsaságát az, hogy pár száz méterre fekszik tőle a falu másik szabadidőparkja, a Szent István Park, amely a citálttal ellentétben méltó is az elnevezésére.

Via Magyar Hang


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások