Hirdetés

Hadházy Ákos: Megvan a magyar "oltási terv"

Hadházy Ákos: Megvan a magyar "oltási terv"

2021. január 12. - 15:19
0 komment

 

Hadházy Ákos Facebook posztjában fejtette meg, mi lehet a magyar oltási terv.

Facebook fotó

Hirdetés

Hadházy Ákos Facebook posztjában arról ír, milyen is a magyar oltási terv, ha az egyáltalán létezik. Írását azzal kezdi: "Ha elég pénzed van és/vagy elég rafinált vagy és/vagy jól helyezkedsz, akkor a legelsők között kaphatsz oltást. Ha szegény, tisztességes és nem törtető, egyszóval a fideszesek szemében egy senki vagy, akkor majd tavasszal, majd egyszer. Ennyit a tervszerű oltásokról."

Utána bemutat egy személyt, Balázst, aki Facebook profilja szerint már beoltatta magát. Balázsnak egy balatoni jachtklubot és elegáns éttermet, szállodát üzemeltető cége van. Nem orvos, nem ápoló, és idősek otthonában sem dolgozik. Facebook ismerősei gratuláltak a beoltatásához, de találgatták, hogyan is sikerült azt neki elérnie.

Az országgyűlési képviselő ezt a választ próbálja megadni. Balázs jachklubja ugyanis támogatja a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatát. A szakszolgálat vezetőjét maga Merkely Béla oltotta be. Azt Hadházy Ákos csak a posztja közzététele után tudta meg, Balázs leveléből, hogy egyébként részt vesz hajója révén a vízimentésben. Ez a tény azonban nem változtat azon a furcsaságon, hogy a vízimentők januári beoltatása miért volna fontosabb, mint a háziorvosok, ápolók, idősotthonok dolgozóinak beoltása?

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások