Hirdetés

Gyurcsány Ferenc Orbánnak: Kormányozni kellene, nem pedig velem foglalkozni!

Gyurcsány Ferenc Orbánnak: Kormányozni kellene, nem pedig velem foglalkozni!

2021. május 27. - 07:16
0 komment

 

Gyurcsány Ferenc videóban üzent Orbán Viktornak.

MTI / Kovács Tamás

Hirdetés

Orbán Viktor tegnap, az őszödi beszéd elmondásának 15 éves évfordulóján azt kérdezte a Facebook oldalán, hogy ki milyen körülmények között értesült erről a beszédről kiszivárgása után. Gyurcsány Ferenc már Orbán posztja alatt is kommentelt, de aztán videóban is megfogalmazta kérdéseit a regnáló miniszterelnökek. "Hú, csávókám, azért ez nagyon lenn van!" - kezdte mondandóját reagálva arra, hogy hatalmi pozíciója ellenére Orbán még mindig egy 15 évvel ezelőtti eseménnyel foglalkozik. "Ventilálsz, nyilvánvalóan valamilyen problémád van" - folytatta a DK elnöke, majd hozzátette: "szólnék, hogy te vagy a miniszterelnök".

"Talán inkább kormányozni kellene, nem pedig – most már 1989 óta – velem foglalkozni. Érted?” A korábbi miniszterelnök arra is kitért, hogy az őszödi beszéd kiszivárgásáról készült filmre szánt 800 millió forintot jobb célra is fel lehetett volna használni. Videóját Gyurcsány azzal zárta, hogy tevékenysége követésére hívta meg Orbánt: "Na de, ha ennyire érdekellek, kövesd az oldalamat, kommentelj, hidd el, sokkal olcsóbb lesz".

A korábbi miniszterelnök szerint Orbánnak inkább arra a kérdésre kellene válaszolnia, hogy ő hol volt akkor, amikor az Orbán-család sorozatosan meggazdagodtak a polgárok adóforintjaiból.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások