Hirdetés

Gidai Judit

Hirdetés

Szél Bernadett: Cselekvés nélkül semmi nem változik

Kampány helyett kormányzást! címmel indítottak a nemzeti konzultáció elleni tiltakozó akciót Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők. Arra kérnek mindenkit, juttassák el hozzájuk az általuk nemzeti manipulációnak nevezett kérdőíveket, mert így meg lehet mutatni, hogy sokan vannak, akik nem dőlnek be a kormányzati propagandagépezet hazugságainak. Veszprémben a MOST Egyesület csatlakozott a kezdeményezésükhöz, első alkalommal július 8-án 11 órától a Kossuth utcai óránál gyűjtik az íveket. Az eseményen jelen lesz Szél Bernadett is, akit az akció részleteiről kérdeztünk.

Ígéretes modell – szövetségben a civilekkel

A részvételi demokrácia eszközével élve kérdőíves felmérést indított a napokban a MOST Egyesület Veszprém költségvetéséről. A civil szervezetnek vannak olyan tagjai is, akik valamelyik párthoz is kötődnek, közülük nemrég Szimmer Ákossal, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt veszprémi vezetőjével beszélgettünk. Ezúttal Benedek Szilvesztert, a Momentum Mozgalom Veszprém megyei elnökét kérdeztük.

Szóljunk bele! – A veszprémieket kérdezi a MOST Egyesület a város költségvetéséről

Mire költse Veszprém a pénzét? címmel online közvélemény-kutatást indított a MOST Egyesület. A város képviselő-testülete február végén dönt az idei büdzséről, és az egyesület szeretné elérni, hogy a szavazásnál vegyék figyelembe a városlakók véleményét is. Az akcióról, az egyesületről és céljairól Kész Zoltán elnököt, valamint Fertig Erzsébet és Holub Attila elnökségi tagokat kérdeztük.

Friss hozzászólások