Hirdetés

A francia kézilabdázók felháborodtak a magyar járványügyi szabályok miatt

A francia kézilabdázók felháborodtak a magyar járványügyi szabályok miatt

2022. január 12. - 13:33
0 komment

 

A francia kézilabda-válogatott a Le Figarónak panaszkodtak.

Facebook fotó

Hirdetés

A Le Figarónak panaszkodtak a francia férfi kézilabda-válogatott tagjai a magyar járványügyi szabályokról. Sokkhatásról beszéltek, miután megérkeztek Magyarországra a hamarosan megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra. Nikola Karabatic azt nyilatkozta, hogy bár szigorú előírásokat követtek azért, hogy ne kapják el a koronavírust, mégis maszk nélküli vendégekkel kerültek össze a szállodában, akikkel egy helyen is kell enniük. Ez különösen problémás az után, hogy a karácsonyt és az újévet attól tartva kellett eltölteniük, hogy ha megfertőződnek, lemaradnak az Eb-ről.

Vincent Gérard pedig bizarrnak nevezte a helyzetet, különösen azzal összevetve, hogy a legutóbbi versenyeken, Egyiptomban és Japánban milyen szigorú előírások voltak. "Nem biztos, hogy ez tiszteletteljes a játékosokkal és stábtagokkal szemben, akik vért izzadnak, hogy jó állapotban érkezzenek meg" - mondta a játékos. Annak ugyan örül, hogy telt ház előtt mérkőzhetnek meg ellenfeleikkel, hiszen „ez a sport lényege. De milyen áron? Nem tudom. Nem az én feladatom ezt megítélni”.

A szerb szövetségi kapitány pedig arról nyilatkozott, hogy megfertőződött néhány játékosa, amiért a kaotikus szervezést tette felelőssé.

Via hvg.hu


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások