Hirdetés

A foci EB Orbánt is a magasra röpítette a Facebookon

A foci EB Orbánt is a magasra röpítette a Facebookon

2021. június 21. - 08:14
0 komment

 

Az elmúllt hónapokhoz képest szokatlan eredmény született a Telex lájkbajnokságán.

Facebook fotó

Hirdetés

A foci EB rendhagyó eredményt hozott a Telex lájkbajnokságában is. Tavaly december óta nem volt arra példa, hogy azt Orbán Viktor nyerje meg, de most könyörtelenül maga mögé utasított mindenkit. A második helyen Karácsony Gergely végzett de úgy, hogy majdnem feleannyi interakciót gyűjtött össze összesen, mint az őt előző miniszterelnök. A harmadik helyezett is egy szokatlan dobogós szereplő, mégpedig Gyurcsány Ferenc lett. Nem mindennapi az is, hogy a szokásos győztes Jakab Péter lecsúszott a dobogóról, a hetet a negyedik helyen zárta.

Orbán Viktor sikerét a politikamentes posztoknak köszönheti. Nemcsak hogy "dühöngött" a foci EB a héten, és a meccsnézős-szelfizős posztokkal a miniszterelnök hatalmas tetszés-áradatot söpört be, hanem még egy unokás képet is közzétett, és ennek köszönhető a kimagasló eredmény. Hiába tett föl az összes fideszes politikus szurkolós képeket, egyedül Varga Juditnak sikerült még Orbánét kicsit megközelítve 10 ezer fölé szökni egy fotóra adott interakciók számában, azt is elsősorban annak köszönheti, hogy gyermekekkel közösen szerepelt a fotón.

Jakab Péter hátrányos szereplése mögött az is állhat, hogy a foci EB-n túl a hét legaktívabb kommunikációs témája a melegtörvény volt, amiben a Jobbik elnöke épp defenzívába kényszerült, ezért nem tudott bőséges lájkokat szüretelni. Sőt, a Jakab Péter még a labdarúgás láztól is távoltartotta magát, még az egyébként öncélú lájkmágnes posztoktól idegenkedő Hadházy Ákos is írt egy posztot a portugál-magyarról. Nemsokára azonban véget ér az EB a magyarok számára, és onnantól visszakanyarodhat a politikai élet a megszokott kerékvágásba. Igaz, kérdés, hogyan hat majd a lájkbajnokságra a nyári uborkaszezon. Nem tudni, hogy az előválasztási kampány ellenére lesz-e egyáltalán nyári közéleti pangás.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások