Hirdetés

Fideszes polgármester marhaságnak nevezte a fideszes javaslatot

Fideszes polgármester marhaságnak nevezte a fideszes javaslatot

2021. május 14. - 09:08
0 komment

 

"Javaslatod, megítélésem szerint marhaság" - írta Kovács Péter Böröcz Lászlónak.

MTI / Koszticsák Szilárd

Hirdetés

"Tisztelt Képviselő Úr! Kedves Laci!

Május 11-én benyújtottál egy törvényjavaslatot az önkormányzati lakásokkal kapcsolatban. Ehhez jogod van, hiszen az Országgyűlés megválasztott képviselője vagy. De arra kérlek, vond vissza a javaslatodat. Nem tudom mi volt a szándékod a javaslatoddal, de nem hiszem, hogy kellően átgondoltad. Javaslatod szerint a piaci ár töredékéért megvehetik a bérlők az önkormányzati bérlakásokat, nagyon kedvező feltételekkel, mindegy, hogy milyen régen laknak benne, vagy mennyi bérleti díjat fizettek eddig, az önkormányzatnak kötelező eladnia részükre."

- kezdte nyílt levelét Kovácsc Péter, a XVI. kerület fideszes polgármestere, amit Facebookon is közzétett. A megszólítottja az a Böröcz László országgyűlési képviselő, aki benyújtott egy bérlakástörvénytervezetet. Az elképzelés értelmében messze áron alul vehetnék meg az önkormányzati lakásokat bérlőik, akkor is, ha csak rövid idő óta bérelnék azt. A szándék mögött feltehetően a vári lakások megszerzése áll.

Kovács Péter polgármester azzal folytatja levelét, hogy "Javaslatod megítélésem szerint marhaság".

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere a párt helyi szórólapján épp a saját bátor döntéseit méltatja, lesz-e vér a pucájában, hogy kollégájához hasonló levelet fogalmaz meg?

Via 24.hu

 


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások