Hirdetés

A fideszes képviselő kiakadt Bayer rasszizmusán

A fideszes képviselő kiakadt Bayer rasszizmusán

2020. november 17. - 07:59
0 komment

 

Meglepő felszólalás hangzott el tegnap a Parlamentben.

A képre kattintva a teljes szöveg olvasható. Forrás: Facebook/Erzsi for President

Hirdetés

Ööö, köszönöm szépen a szót! Tisztelt Ház, Tisztelt Államtitkár úr!

Széles körben ismert a radikális orbánista influenszernek, Bayer Zsoltnak a neve. A magát a demokrácia prófétájának képzelő Bayer szemrebbenés nélkül obszcénabbnál obszcénabb kifejezésekkel illet magyar és nem magyar politikusokat. Aggasztó, hogy a polgári oldal háza táján csak síri csend honol, és nem ismerik fel, hogy az ötös tagsági könyv tulajdonosának gátlástalan gyalázkodása már jóval túlmegy a kulturált politikai véleménynyilvánítás határain.

Az állampárti megmondóember a minap félreérthetetlenül mocskos niggerezett és nyíltan hazudott egy videó kapcsán, hogy gyűlöletet keltsen. Ám úgy tűnik, hogy nem csak egyszeri kisiklásról van szó. Kamu migránsos felvételekkel kapcsolatban biztatta követőit Orbán szószátyár katonája, hogy osszák meg azon kommentjét, amelybe (sic) leniggereurópaimigránsozott egy guyanai férfit, aki talán még sosem járt a mi szent kontinensünkön. Úgy látszik, ez a Fidesz valódi arca.

(Koncentrálva olvasva:) Azt gondolom, a jobboldal ismét átlépett egy határt. Álságos, hogy miközbe (sic) Orbán a közösségi oldalán arról zeng örömódát, hogy a politikai küzdelmeket félretéve csak összefogással vészelhetjük át a vírust, simán tolja a párt a rasszista propagandát. A demokrácia mindennapos siratása mellett azonban nem ártana Bayernek a saját portáján is körülnézni akkor, amikor verőlegényekkel és kamustatisztákkal igyekszik megtéveszteni a magyar embereket."

(Nagy taps a kormányoldalon.)

Ja, nem. A veszprémi képviselő valódi felszólalása ezen a linken érhető el, és nem Bayerről szól, hanem Homonnay Gergelyt, Erzsébet Fenevadova szolgáját gyurcsányozza. Bár elvileg szólhatott volna Bayerről is, hiszen amit a kezébe adnak, azt O. úr nyilván felolvassa. 

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások