Hirdetés

Feljelentést tett a Momentum a gyerekműsorok alatt megjelenő fideszes reklámok miatt

Feljelentést tett a Momentum a gyerekműsorok alatt megjelenő fideszes reklámok miatt

2021. június 17. - 07:30
0 komment

 

Csordás Anett országgyűlési képviselőjelölt és Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja a médiahatósághoz fordultak.

YouTube képernyőkép

Hirdetés

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordult Csordás Anett, a C8 civil szervezet, a Momentum és az MMM képviselőjelöltje, valamint Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja a Fidesz YouTube-reklámjai miatt - írta a Momentum közleménye.

"Az elmúlt napokban több szülő és nagyszülő jelezte felém felháborodását amiatt, hogy a Youtubon a gyerekműsorok alatt is többször találkoztak a Fidesz fizetett politikai lejárató reklámjával" - nyilatkozta Csordás Anett a Fidesz-székház elé szervezett sajtótájékoztatón. "Emiatt feljelentést tettem az NMHH-nál, mivel ez a tartalom káros lehet a kiskorúakra" - tette hozzá. A képviselőjelölt levelet is írt Kocsis Máténak és Hollik Istvánnak, hogy tartózkodjanak a gyűlöletkampánytól. Etikátlan és tisztességtelen a Fidesz hirdetési gyakorlata, mert "a gyermekek egy bizonyos életkorig nincsenek tisztában azzal, hogy miről szólnak ezek a tartalmak, és politikai döntési helyzetben sincsenek" - írta a képviselőjelölt.

Orosz Anna a szülőket szólította meg a sajtótájékoztatón, mondván, ha ők is találkoznak gyermekek szóló YouTube videók keretén belül fideszes propagandavideóval, tegyenek feljelentést az NMHH-nál.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások