Hirdetés

Feljelentést tett a DK a Völner-ügyben

Feljelentést tett a DK a Völner-ügyben

2022. január 10. - 14:11
0 komment

 

Hivatali kötelesség megszegésének gyanúja miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a DK.

Facebook fotó

Hirdetés

Völner Pál korábbi államtitkár botrányának ügyében a Demokratikus Koalíció hivatali kötelesség megszegésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést - közölte a párt szóvivője. Barkóczi Balázs elmondta, hogy felveti a politikai befolyásolás lehetőségét az, hogy Völner Pál nem került sem előzetes letartóztatásba, sem házi őrizetbe.

„Az ügyészség magatartása már több mint egy hónapja teszi lehetővé, hogy Völner Pál bizonyítékok eltüntetésével és a tanúk esetleges befolyásolásával akadályozza a nyomozást” - jelentette ki Barkóczi. Azt nevezte igazán érthetetlennek, hogy a korábbi államtitkár, de jelenleg is fideszes képviselő még mindig szabadlábon van, miközben nem tett beismerő vallomást, „nem működött együtt a hatóságokkal, nem válaszolt a kérdésekre, a megbánás legkisebb jelét sem mutatta”.

A DK kiemelte, hogy ez a helyzet Orbán Viktor számára egyértelműen kedvező, hiszen Völner Pál parlamenti jelenlétével biztosítani tudja a kétharmadot, akárcsak Simonka György vagy Boldog István, akik ellen szintén nyomozás zajlik.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások