Hirdetés

Felfüggesztették a színművészeti honlapját

Felfüggesztették a színművészeti honlapját

2020. október 22. - 06:15
0 komment

 

Felfüggesztették az Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapját, eltűnt minden tartalom róla, kezdve a dolgozók névsorától egészen a szervezeti felépítésig – vette észre a hvg.hu.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, technikai hibáról van-e szó, vagy valaki egyszerűen törölte az egészet, de nehéz nem arra gondolni, hogy köze van a már több mint ötven napja tartó egyetemfoglaláshoz, amivel az egyetem hallgatói és oktatói a kormány által szorgalmazott modellváltással és az új vezetéssel szembeni nemtetszésüket fejezik ki – írja a hetilap hírportálja.

Ha megnyitjuk az SZFE oldalát, akkor a fentebbi kép fogadja a látogatókat, ez alapján, illetve ismerve az előzményeket, inkább tűnik egy tudatos lépésnek, mint technikai hibának.

Az SZFE hallgatói egyébként október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján tartanak felvonulást a szellemi szabadság jegyében. Mindenkitől kérik, hogy szájmaszkban érkezzen. A Műegyetem rakpartól indulnak majd, onnan, ahol 1956. október 23-án az egyetemisták megmozdultak azért, amiben hittek. A séta az Urániáig tart majd, ezzel a menettel emlékeznek meg arról, „mi mindent lehet elérni, ha együtt cselekszünk". Az útvonal utolsó szakaszát, tiszteletnyilvánításként, némán teszik meg, a Március 15. tértől az Urániáig csendben vonul majd a tömeg. A színművészetisek kifejezetten kiemelték, hogy a megmozdulás a pártpolitikától elhatárolódik, így megkértek mindenkit, hogy magánemberként vegyen részt az eseményen.

via magyarhang.org

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások