Hirdetés

Felcsút korábbi edzője: nem erőltetjük meg magunkat, ez jellemző a magyarokra

Felcsút korábbi edzője: nem erőltetjük meg magunkat, ez jellemző a magyarokra

2021. február 15. - 10:29
0 komment

 

"Ott van még a magyar mentalitás, nem szívesen erőltetik meg magukat" - nyilatkozta Radoki János korábbi edző.

m4sport.hu / greuther-fuerth.de

Hirdetés

Radoki János alig volt fél évig a Puskás Akadémia edzője, mert 13 meccs után menesztették. Jól kezdett vele ugyan a csapat, de aztán rossz szereplések jöttek, és ezért döntött így a klub. Radoki Móron született, de Németországban nőtt fel, kint a másodosztályú Fürth-nek volt (többek között) az edzője. Most egy ötödosztályú klubnál dolgozik, de a Fürth készített vele interjút.

Jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik, a járvány miatt ugyanis az alsóbb besorolású ligák csapatai nem működnek. Játékosként egyszer játszott a német első osztályban, egyszer pedig a magyar válogatottba is meghívták, de végül nem lépett pályára.

Elég szabadon beszélt a felcsúti időszakról. Elmondta, hogy folytatott tárgyalást Orbán Viktorral, hiszen ő a tulaj, bár a klubelnöki pozíciót egy oligarcha tölti be. Ez jellemző Magyarországra - tette hozzá -, sok klub élén áll egy oligarcha. "Nagyon sok minden változott a magyar futballban, topmodern fejlesztések vannak. Azok az edzők azonban még hiányoznak, akik a játékosok képzését előreviszik. És ott van még a magyar mentalitás, nem szívesen erőltetik meg magukat ott. De sok minden történik az országban, Szoboszlai Dominik példája is mutatja, akit a Lipcse igazolt le" - nyilatkozta Radoki, majd azzal zárta, hogy a jövőben nem szeretne profi csapatnál edzősködni.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások