Hirdetés

Fekete kordonokkal elzárva tartják a Fidesz frakcióülését Debrecenben

Fekete kordonokkal elzárva tartják a Fidesz frakcióülését Debrecenben

2021. június 17. - 12:11
0 komment

 

Rendkívüli biztonsági intézkedések keretében tartják Debrecenben a kihelyezett frakcióülést - írta a Debreciner.

Debreciner

Hirdetés

Kordonokkal és fekete fóliával elbarikádozva tartja a Fidesz kihelyezett frakcióülését Debrecenben. "A Fidesz politikusai nemhogy emberekkel nem akarnak találkozni, de azt sem szeretnék, ha látnák őket" - írja a Debreciner. Úgy tudják, Orbán Viktor nem a képviselőtársaival együtt a Hotel Lyciomban száll meg, hanem abban a patinás Aranybika szállóban, amit a közpénzekkel kitömött Mathias Corvinus Collegium nemrégiben vásárolt meg.

A kormánypárti Magyar Nemzet tudósítása szerint Orbán Viktor a parlament tavaszi ülésszakát záró beszédében azt mondta: "A járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot az, ha Gyurcsány Ferenc újra a hatalom közelébe kerül". A miniszterelnök szólt a súlyos gazdasági, egészségügyi válságról is, amelyet szerinte a magyar kormány kiemelkedően jól kezelt, és megnyerték az oltásversenyt is. A gazdasági kilátások is rózsásak, az oltakozási gyorsaságnak köszönhetően egy-másfél hónap előnnyel nyithatják újra az országot.

Tanácsokat is megfogalmazott politikustársainak Orbán tekintettel azokra, akik választáson mérettetik meg majd magukat: "A kampányban elég, ha az igazat mondják a jelöltek, ami nem más, mint hogy valójában a Gyurcsány a Főnök". Majd hozzátette: "Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!"

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások