Hirdetés

Fekete-Győr András: „Senki nem fog lámpavason lógni, de lesznek büntetőügyek”

Fekete-Győr András: „Senki nem fog lámpavason lógni, de lesznek büntetőügyek”

2020. augusztus 25. - 12:02
0 komment

 

A Népszavának adott interjút a Momentum elnöke. 

Hirdetés

Az lenne a logikus, hogy egyetlen ellenzéki lista legyen 2022-ben, de minden negyedik momentumos választó azt mondja, a múltnak és a jövőnek el kell válnia. A 106 egyéni körzetből 54-ben kell – lehetőleg előválasztással kijelölt – ellenzéki jelöltnek győznie a kormányváltáshoz. Ezzel a mondattal az is eldőlni látszik, hogy a Momentum is az előválasztás pártján van, bár azt mondja Fekete-Győr, hogy mindezt ésszel kell kitalálni. 

Úgy látja, „a magyar gazdaságot polip módjára hálózták be Tiborcz Istvánok, Mészáros Lőrincek, és mint láthattuk, a Szijjártó Péter külügyminisztert luxusjachton megvendégelő Szíjj Lászlók.” Szerinte a járadékvadász, értéket nem teremtő oligarcháktól is meg kell szabadítani a gazdaságot, és helyettük az innovatív és versenyképes tudással felvértezett cégeket érdemes támogatni a közösből is. Ha sikerrel járnak, akkor olyan magyar vállalkozások jönnek haza, illetve emelkednek fel itthon, amelyek képesek lesznek legyőzni ezeket a köröket akár piaci, akár közbeszerzési versenyben is.

Fekete-Győr arről is beszélt, hogy nem készül a Momentum bosszúállásra, csak igazságtételre, azaz „senki nem fog lámpavason lógni, de lesznek büntetőügyek, mert kell, hogy legyen következménye az elmúlt évtizedek bűneinek. Ez vonatkozik nem kormánypárti személyekre, politikusokra is.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások