Hirdetés

Fekete-Győr András azt valószínűsíti, hogy a Momentum Márki-Zayék szövetségét támogatja majd

Fekete-Győr András azt valószínűsíti, hogy a Momentum Márki-Zayék szövetségét támogatja majd

2021. október 06. - 08:55
0 komment

 

A Momentum elnöksége a héten dönt, hogy támogatnak-e valakit a miniszterelnök-jelölti előválasztás második fordulójában.

Fekete-Győr András Facebook fotó

Hirdetés

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a hvg360-nak adott részletes interjút a miniszterelnök-jelölti előválasztás első fordulójáról, kitekintve a második felvonás esélyeire, és a saját maga ellen kért bizalmi szavazásra is.

A három versenyben maradt miniszterelnök-jelölttel kapcsolatban kilátásba helyezte a párt elnöke, hogy a Márki-Zay-Karácsony párost fogják támogatni, de az is lehetséges, hogy a Jobbikhoz hasonlóan végül nem foglalnak állást. A döntést a héten az elnökség fogja meghozni, ahol Fekete-Győr maga ellen kezdeményezett bizalmi szavazásról is voksolnak majd.

A párt elnöke a miniszterelnök-jelöltek személyei közül Dobrev Klárával kapcsolatos aggodalmait osztotta meg. "Aki nem látja a magyar társadalom realitásait a Gyurcsány-jelenséggel kapcsolatban, az vak. Az emberek pedig nem vakok, ezt pontosan tudják" - nyilatkozta. Az első forduló első napjaiból pedig felidézte azt, hogy akkoriban úgy festett, akár az 50 % + 1 eredményt is elérheti majd a DK miniszterelnök-jelöltje. "Akkor én kimondtam azt, amit nemcsak az elemzők, a különböző pártok képviselői, hanem a választók is nagyon jól értenek és éreznek, hogy vele a legnehezebb az őszödi beszéd 15. évfordulóján választást nyerni Magyarországon" - beszélt erről a hvg360-nak.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások