Hirdetés

Eszeteknél vagytok?

Eszeteknél vagytok?

2021. november 25. - 09:20
0 komment

 

Megjelent a hír, hogy a milliárdokért vásárolt Covid teszteket százmilliók elköltésével semmisítik meg. 

Stock photo

Hirdetés

Megjelent a hír, hogy a milliárdokért vásárolt Covid teszteket százmilliók elköltésével semmisítik meg. Bennem még három újabb fogalmazódott meg a címben feltett kérdésen kívül:

  1. Annyira lopni akarnak, hogy a drágán, valószínűleg alkotmányos költségekkel terhelten beszerzett teszteket most még az „utolsó” útjukon is felhasználják arra, hogy valami tegnap alakult céggel jó pénzért megsemmisíttessék és gazdagodjon valaki? Alaptalan lenne a felvetés? Ugyan! A példa kedvéért gondoljunk csak a 16 000 lélegeztetőgépre, amiket vettek és most elajándékoznak, meg raktárban tárolnak borsos áron. Azok azért voltak körülbelül kétszer drágábbak darabonként, mint másoknak, mert „sokat” vett a kormányunk. De a beszerzést intéző nyereséges céget jogutód nélkül felszámolták, biztos, ami biztos. Ha nincs nyom, akkor 2022-ben nincsen min elindulni a kivizsgálásnak, gondolják.
  2. Ezek a tesztek csak a nevükben tesztek esetleg? Lehet, hogy használhatatlanok, csak a lopási vágyban nem ügyelhettek minden részletre, amikor beszerezték és így vásároltak meg olyan terméket, ami nem jó arra, ami a nevében szerepel? Megsemmisítve pedig a használhatatlan teszt és a használható között nincsen különbség. Nem lennék meglepődve ettől sem. Valami miatt kínosan titkolják a kínai oltással „immunizált” magyar emberek védettségi adatait. Márpedig tudjuk, hogy még a kínaiak sem ajánlották, hogy 60 éven felülieket oltsanak a vakcinájukkal. Nálunk pedig vígan és folyamatosan dicsekedve azzal oltottak. Az adatok viszont a védettségükről titkosak.
  3. Ez a kérdés pedig arra vonatkozik, hogy mi lett volna, ha nem a fidiotizmusban kell élnünk? Egy normális országban járvány idején és az oltásokkal felszerelve rendszerben gondolkodva lett volna mód a valódi védekezésre.

 

Legelőször tesztelni kellett volna a lakosságot ingyen. Iskolákban, ovikban, egészségügyi intézetekben, önkormányzatokban mindenkit kötelezően szűrni kellett volna rendszeres időközönként. Nyilvános tesztállomásokon pedig mindenkinek lehetőséget kellett volna adni az ingyenes teszteltetésre. A megtalált betegek elkülönítésével kellett volna megszaggatni a fertőzésláncokat. Az ő kontaktjaikról is tesztelés után kellett volna dönteni, hogy karanténba mennek, vagy megúszták. Mindezt szakmai szabályok alapján hozott gyakorisággal kellett volna ismételni.

Az oltások és a fertőzési hullám lecsengése után bizonyos idővel el kellett volna kezdeni az ellenanyagszintek mérését. Mondjuk a nyári időszak erre pont jó lett volna. Az ingyenes ellenanyagszint mérések eredményei alapján megint csak a szakemberek javaslatain alapulva elkezdhették volna a harmadik oltás beadását azoknak, akik vállalják és a leleteik is igazolják ezt. Hogy drága lett volna? Emberek! Nemzeti konzultációzgatott a fidiotizmus tizenmilliárdokért! Plakátkampányolt az érdekében tizenmilliárdokért! Sok százmilliárdot szórt a határon túlra focira, templomra, haverok szállodáira. Most is megy a pénz 5-6 milliárdos értékben Ugandába! Szóval pénz az biztos lett volna honnan. Elvégre az összes fidióta pulpituson ott virít, hogy nekik Magyarország az első. Vagy ez csak duma?

2022-ben jusson ez is eszünkbe az X behúzásakor, ámbár a legújabb hírekben az szerepel, hogy rendeleti kormányzás idején kellene ezt megtennünk, mert a járványügyi vészhelyzetet meghosszabbítanák. Márpedig ez a fidióta horda és a horda ura képes arra, hogy bármit megtegyen a hatalma megtartásáért, ha a számok nem szépen alakulnak nekik! Mondjuk az ellenzék országbejárásos, gyűléses kampányeseményeit lekorlátozhatják, hiszen nem vadászati világkiállítás, futball esemény, birkamenet, de még csak nem is eucharisztikus világkongresszus, vagy augusztus 20-i tűzijáték. Csak egy olyan esemény, ami konkrét veszélyt jelent a fidióta hatalomra és esetleg az azon megjelentekre, akik oltás, maszk nélkül mennének el rájuk.

Kovács József

Tags: 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások